Situația în țară după ninsorile abundente de ieri (FOTO/VIDEO)

Situația în țară după ninsorile abundente de ieri (FOTO/VIDEO)

Conform informațiilor operative se circulă cu dificultate pe porțiunile de trasee Anenii NoiCăușeniȘtefan Vodă, Veșneovca – Cantemir, Vulcănești – CahulTaraclia , Leova  - Cantemir, notează NOI.md.

Pe parcursul nopții salvatorii și pompierii au intervenit pentru deblocarea mai multor mijloace de transport înzăpezite în apropiere de localitățile Troița Nouă, Geamăna, Varnița , Delacău, Ciobanovca, Raionul Anenii Noi. Aici de către angajații IGSU au fost deblocate peste 100 unități de transport.  De acțiunea salvatorilor a fost nevoie și în apropiere de localitatea Coșcalia și Chircăiești  din Raionul Căușeni.    

Pompierii au deblocat din nămeți două autobuse cu oameni inclusiv un grup de 15 copii care urmau să ajungă la școală.  Conform informațiilor IGSU, 400 de angajați au efectuat lucrări de tracțiune și deblocare a autoturismelor, efectuînd 121 de intervenții în raioanele ȘoldăneștiTelenești, Rezina, Orhei, Căușeni, Anenii Noi, Dubăsari, Criuleni, Comrat, Taraclia, Drochia, Soroca, Florești și mun. Chișinău.

Pe parcursul nopții au activat  cele 3 celulele de crize instituite în subdiviziunile de nord, sud și centru. Conform informațiilor furnizate de distribuitorii de energie electrică către ora 6.00 mai rămîneau deconectate de la curent 166 de localități din 15 raioane. Situația este în continuare monitorizată de IGSU.  


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load