COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Serviciului Fiscal de Stat, la 30 de ani: Mesajul premierului Chicu

Serviciului Fiscal de Stat, la 30 de ani: Mesajul premierului Chicu

Azi, 1 Iulie 2020, Serviciul Fiscal de Stat împlinește 30 de ani. Cu acest prilej, premierul R. Moldova, Ion Chicu, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa tuturor lucrătorilor Fiscului, urîndu-le sănătate, pace și bunăstare.

„Serviciul Fiscal la propriu reflectă istoria Republicii Moldova. Au fost 30 de ani foarte diferiți, au fost și bune și rele, au fost și progrese și pași înapoi. În prezent, examinând rolul și funcționalitatea Serviciului Fiscal de Stat, putem constata că avem o instituție funcțională, eficientă și competentă.

De competența și înțelepciunea dumneavoastră în mare parte depinde climatul investițional și de desfășurare a activtății de întreprinzător în Republica Moldova. De capacitatea dumneavoastră de a fi inovativi și de a adopta tehnologiile noi depinde intensitatea modernizării unui set larg de servicii publice.


La 30 de ani Serviciul Fiscal de Stat are experiența și competența necesare pentru a determina un progres calitativ esențial în administrarea fiscală și a crea un parteneriat autentic între stat, cetățeni și mediul de afaceri. Suntem elementele unui tot întreg.

Dragi Funcționari Fiscali,

Progresul îl determină cei care sunt permanent siguri că este loc de mai bine și căută soluții să îmbunătățească procedurile și instrumentele aplicate.

Vă chem să urmăriți continuu satisfacția oamenilor care au interacționat cu Serviciul Fiscal și să țineți cont că suntem parte a unei societăți. Profit de această ocazie și vă doresc inspirație și succese în activitate, apreciată cât mai larg de societate”, se arată în mesajul prim-ministrului, Ion Chicu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load