COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Secretariatul Adunării Interparlamentare a CSI sprijină Republica Moldova în lupta cu COVID-19

Secretariatul Adunării Interparlamentare a CSI sprijină Republica Moldova în lupta cu COVID-19

Secretariatul Adunării Interparlamentare (AIP) a CSI a făcut o donație Republicii Moldova pentru combaterea COVID-19 în valoare de circa 250 000 lei, transmite Noi.md.

Despre aceasta a comunicat Serviciul de presă al Parlamentului Moldovei, menționînd că banii au fost transferată, marți, pe contul Băncii Naționale a Moldovei.

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a exprimat Adunării Interparlamentare a CSI recunoștința pentru sprijinul oferit în situația dificilă, cu care se confruntă nu doar Republica Moldova, dar și celelalte state-membre, și întreaga lume.


”Apreciem gestul de susținere și bunăvoință, care confirmă odată în plus atitudinea sinceră față de țara noastră și poporul Republicii Moldova”, a menționat Zinaida Greceanîi, exprimându-și speranța că banii donați vor facilita eforturile instituțiilor medicale în misiunea dificilă de depășire a crizei pandemice.

AIP CSI este constituită din Parlamentele a 10 țări membre ale Comunității Statelor Independente. Secretariatul AIP este organul administrativ permanent al Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI. Moldova este prima țară membră care a beneficiat de sprijinul instituției în combaterea COVID-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load