COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Revolta unei polițiste din Cahul: "De ce eu mi-am izolat copilul, iar tu mergi la picnic?!"

Revolta unei polițiste din Cahul: "De ce eu mi-am izolat copilul, iar tu mergi la picnic?!"

O tînără polițistă din Cahul, fiind la datorie pe timp de pandemie se arată dezamăgită de iresponsabilitatea celor care nu respectă regimul de carantină punînd, astfel, în pericol propria viață și a celor din jur.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, ofițera de presă se întreabă de ce medicii, polițiştii, pompierii, farmaciştii sau vînzătorii merg la muncă pentru a fi gata să reacționeze în cazuri de urgență, iar alții aleg să încalge regimul de autoizolare la domiciliu de către autorități.

„În timp ce medicii, polițiştii, pompierii, farmaciştii şi vînzătorii din magazinele alimentare, stații peco ş.a. merg la muncă pentru a asigura cît de puțin starea aceasta de agonie în care ne aflăm la nivel mondial, situația aceasta de pericol eminent pentru mine, tine şi cei dragi nouă – Tu mergi la plimbare în stradă, mergi la picnic, dai o fugă în parc sau la un prieten. Mă întreb ,,- De ce?”. De ce eu mi-am izolat copilul, fiind nevoită să stau departe de el şi să îi duc dorul, pentru că munca mea ca şi a colegilor mei înseamnă interacțiunea permanentã cu mulți oameni, pentru că domnul doctor după tura de servici nu îşi poate îmbrățişa copiii, soția din frica de a nu fi deja infectat şi el fiind supus acestui risc zi de zi.


,,- Oare e atît de greu să stai în casă lîngă cei dragi sufletului? Chiar nu poți face o temă cu fiul tău, o tortă cu fiica, or citeşte o carte cu o cană de cacao. Oare timpul cu familia pe care îl cerşeam adiniauri a devenit acum o povară sau e încă o şansă pentru omenire?”, a scris Cristina Cionau.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load