COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Restaurantele și cafenelele se redeschid în cîteva zile

Restaurantele și cafenelele se redeschid în cîteva zile

Începînd cu 1 iunie, restaurantele și cafenelele se vor redeschide în Republica Moldova, însă cu respectarea unui protocol strict împotriva răspîndirii virusului COVID-19.

Anunțul despre redeschiderea localurilor a fost făcut de Asociația Patronală „Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova” (MĂR), care a obținut aviz pozitiv de la ANSA, scrie emedicina.md.

„Pe parcursul ultimelor zile, Asociația MĂR a lucrat intens împreună cu autoritățile publice, pentru a elabora și aviza protocolul de conformitate a condițiilor sanitar-epidemiologice, care ar putea asigura reluarea activității sectorului ReCa (restaurante, cafenele). Drept urmare, am obținut și un aviz pozitiv din partea ANSA, prin care se recunoaște conformitatea măsurilor care trebuie întreprinse în procesul de relansare. Deci, cu multă responsabilitate și conform protocolului, ne pregătim pentru redeschidere, începînd cu 1 iunie”, anunță Asociația MĂR.


Astfel, Asociația informează că una dintre precondițiile relansării este adaptarea la cerințele și măsurile recomandate de autorități și îndeamnă proprietarii și administratorii să se pregătească pentru redeschidere, respectînd în totalitate protocolul.

„Aceste reguli stricte ne vor permite să oferim siguranță angajaților și clienților. Vorbim de adaptarea condițiilor pentru garantarea distanței sociale, asigurarea igienei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load