Poliția de Frontieră: Doi moldoveni au fost întorși de la granița cu Rusia

Poliția de Frontieră: Doi moldoveni au fost întorși de la granița cu Rusia

Poliţia de Frontieră informează că, pe parcursul ultimelor 24 de ore, 11 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.


Totodată, pe parcursul zilei de ieri, au fost contracarate trei tentative de trecere a frontierei cu documente falsificate, precum şi un caz de trafic ilicit de bunuri.
Tot ieri, doi conducători auto au încălcat regulile de transportare a călătorilor, iar alte patru persoane în conflict cu legea au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.


Pe lîngă toate, doi cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 39 747 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 20 452 pe sensul de ieșire din Republica Moldova, iar traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 10 644 de traversări.


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 6 661 traversări persoane,
PTF Otaci – 5 920,
PTF Sculeni – 5 001,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 4 680,
PTF Giurgiulești-Galați – 3 268,
PTF Criva – 2 233,
PTF Cahul – 1 919.


Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu le suprasolicita doar pe unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. Înainte de a porni la drum consultați aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport. Ajunși în punctele de trecere manifestați înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load