TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O mașină a pompierilor, la un pas de accident în drum spre un incendiu

O mașină a pompierilor, la un pas de accident în drum spre un incendiu

O mașină a pompierilor a fost la un pas să zdrobească un automobil la Ialoveni. Autospeciala, aflată în misiune, a intrat pe contrasens, încercînd să ocolească un autoturism care staționa pe marginea drumului.


Apoi a derapat, a doborît un pilon și a evitat la limită ciocnirea cu un autoturism care venea din față, transmite Noi.md cu referire la protv.md.


Incidentul a avut loc în satul Nimoreni ieri dimineața. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a automobilului care a fost la un pas de a fi lovit de autospecială și au fost trimise pe adresa redacției.


În video se vede cum autospeciala, care se deplasează cu viteză, intră pe contrasens, derapează, doboară un pilon pe care îl lovește cu partea din spate. Apoi o ia spre dreapta, evitînd în ultimul moment impactul cu autoturismul.


Șoferul din autospecială, în vîrstă de 36 de ani, a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.


Potrivit poliției, șoferul autospecialei circula regulamentar, cu girofarul aprins, și se deplasa la un incendiu într-o localitate din Ialoveni.


Oamenii legii susțin ăa autoturismul pe care l-a ocolit mașina pompierilor staționa. Serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție din Ialoveni nu a putut să ne spună, deocamdată, cine este vinovat, dar a precizat că acest caz este investigat.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load