COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldovenii, obligați în continuare să stea în autoizolare cînd intră în România

Moldovenii, obligați în continuare să stea în autoizolare cînd intră în România

Cetățenii Republicii Moldova vor fi obligați în continuare să stea în autoizolare timp de 14 zile atunci cînd vor intra pe teritoriul României.

Statul vecin a adoptat o listă cu 17 state pentru care este introdusă măsura exceptării de la autoizolare, pentru persoanele asimptomatice care vin în România, Republica Moldova nefiind printre ele, transmite IPN.

Ambasada României în Republica Moldova informează că, din data de 15 iunie, au intrat în vigoare măsuri de relaxare adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Statele pentru care este introdusă măsura exceptării de la izolare sînt: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Lista cu statele pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină se actualizează săptămînal, în fiecare zi de luni.

În cazul țărilor care nu sînt pe listă, se exceptează de la măsura izolării persoanele care intră în România pentru prestarea de activităţi medicale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load