COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Judecătoria Chișinău își reia activitatea

Judecătoria Chișinău își reia activitatea

În contextul expirării stării de urgență, președintele Judecătoriei Chișinău (JC), Radu Țurcanu, semnat o dispoziție potrivit căreia, începînd cu 18 mai, urmează a fi reluată activitatea normală a Judecătoriei Chișinău, însă cu instituirea unor măsuri de protecție antiepidemice.

La intrarea în sediu, persoanelor le va fi verificată temperatura și, respectiv, va fi interzis accesul persoanelor cu simptome de Covid-19. Totodată în contextul riscului sporit de infectare, accesul în sediul judecătoriei va fi permis persoanelor doar pentru a participa la ședințele de judecată programate, scrie Ziarul de Gardă.

Măsurile de protecție prevăd și obligarea personalului, justițiabililor și altor participanți la proces de a purta echipamente speciale de protecție (măști sanitare), iar după necesitate și a echipamentelor auxiliare (mănuși și viziere), în incinta instanței de judecată. Cei care nu se vor conforma regulilor vor fi înlăturați din sala de ședințe.


În dispoziția semnată de Radu Țurcan mai este menționată soluționarea cu prioritate a cauzelor urgente, a căror amînare „este de natură să prejudiciere interesele justiției”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load