COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Încă un eveniment planificat pentru această primăvară, anulat din cauza coronavirusului

Încă un eveniment planificat pentru această primăvară, anulat din cauza coronavirusului

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează că, ediția de primăvară a expoziției internaționale Moldagrotech planificată pentru perioada 11 - 14 martie 2020 a fost anulat.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a grupului de lucru responsabil de organizarea evenimentului, în contextul în care expoziția presupune prezența la eveniment a mai mult de 1000 de persoane și sînt necesare măsuri de prevenire a răspîndirii virusurilor care afectează sănătatea oamenilor, inclusiv, pentru prevenirea și controlul infecției cu COVID-19, pe teritoriul țării.

”Ne cerez scuze față de companiile și agenții economici care și-au confirmat participarea la expoziție. Ne pare rău că trebuie să luăm o asemenea decizie, dar sănătatea și viața oamenilor este mult mai scumpă decît orice eveniment public. În scopul prevenirii răspîndirii infecțiilor respiratorii, inclusiv, reducerea riscurilor de răspîndire a cazurilor de infecție prin Coronavirus, pe teritoriul țării, ediția de primăvară a expoziției MOLDAGROTECH este anulată”, a precizat ministrul Ion PERJU, în cadrul ședinței grupului de lucru.


Potrivit organizatorilor, la ultima ediție a expoziției au participat circa 17 000 de vizitatori.

La evenimentul din acest an urmau să participe peste 100 de companii de echipamente și tehnologii moderne pentru agricultură, din 9 țări: Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia, România, Ucraina, Ungaria.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load