Imagini revoltătoare! Unei protestatare i-a fost astupată gura, numai să nu vorbească (VIDEO)

Imagini revoltătoare! Unei protestatare i-a fost astupată gura, numai să nu vorbească (VIDEO)

O femeie din mulțimea adusă organizat astăzi la Curtea Constituțională s-a pomenit înșfăcată și sufocată de o „camaradă”, care i-a astupat gura cu forța în momentul în care cealaltă femeie era la un pas să spună cine a organizat aducerea oamenilor de la Strășeni, scrie jurnal.md.


Întrebată de reporterul Jurnal TV, femeia a recunoscut că au fost aduși de la Strășeni și că un oarecare „domn Oleg”, pe care îl numește „conducătorul”, a organizat transportarea oamenilor la Chișinău.


Faptul că femeia era dispusă să discute cu Jurnal TV le-a ațîțat pe așa-zisele camarade ale acesteia. Una i-a recomandat să se uite bine pentru ce post de televiziune vorbește.


 


Alta n-a stat mult pe gînduri, a înșfăcat-o pe femeie de gît și i-a astupat gura, strigînd „zakroi rot!” (închide gura)„Dacă ești proastă, nu trebuia să vii”, i-a reproșat alta.


Într-un final, femeia n-a vrut să mai spună nimic. „Vedeți că răcnesc la mine…”, a spus aceasta.


După ce reporterul s-a retras, femeia care îi astupase gura s-a apropiat și a început s-o instruiască aspru: „Ia skazala molceati, nicego ne govoriti!” (v-am spus să tăceți, să nu spuneți nimic!).


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load