COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon a conferit înalte distincții de stat unui grup de cadre didactice

Igor Dodon a conferit înalte distincții de stat unui grup de cadre didactice

De Ziua profesională a lucrătorilor din învățămînt, șeful statului, Igor Dodon, îi felicită pe învățători, aducîndu-le în dar toate gîndurile, sentimentele de mulțumire, cuvintele de recunoștință și florile toamnei.

„În această atmosferă de sărbătoare, Vă adresez, în numele întregii națiuni, cordiale felicitări și urări de bine, împreună cu admirația și respectul pe care Vi le purtăm.

Îmbrățișînd profesia profesiilor, realizați cea mai importantă muncă, îndepliniți cea mai nobilă misiune – orientați parcursul profesional și spiritual al oamenilor în devenire. A fi profesor înseamnă a sta în față, a fi privit, urmărit, imitat, înseamnă a alege ce, cînd și, mai ales, cum să spui pentru a fi auzit. Dumneavoastră Vă revine povara grea de a fi exemplu. Pentru această responsabilitate asumată, pentru acest consum de sine conștient, Vă exprimăm gratitudine.


Vă urez, stimați profesori, sănătate, succese, optimism şi nu în ultimul rînd, elevi motivați şi recunoscători”, se arată în mesajul președintelui țării.

Totodată, Igor Dodon anunță că, a semnat un Decret prin care a conferit înalte distincții de stat unui grup de cadre didactice.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load