COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doi bărbați, prinși în momentul în care „își făceau plinul”: Ce riscă acum (FOTO)

Doi bărbați, prinși în momentul în care „își făceau plinul”: Ce riscă acum (FOTO)

Doi bărbați au încercat să fure produse petroliere de pe teritoriul Zonei economice libere din orașul Vulcănești. Tentativa a eșuat după ce au fost prinși de polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD.

Pînă la reținerea persoanelor în flagrant, acestea reușiseră să sustragă 160 litri de combustibil.

În data de 15 iulie, în jurul orei 03:40, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești a fost observat un mijloc de transport de model VAZ, care staționa la doar 300 metri de linia frontierei de stat. Polițiștii de frontieră au inițiat monitorizarea autoturismului în cauză, dar și au prezentat o atenție maximă la schimbările ce pot apărea în regiune.


La scurt timp, a fost sesizată prezența a două persoane, iar la acestea observate mai multe canistre. Operativ s-a intervenit pentru verificările de rigoare și excluderea bănuielii de transport ilegal de bunuri. Însă, odată cu apropierea patrulei, persoanele au încercat să fugă de la fața locului, dar fără reușită. Doi conaționali de 47 și respectiv 24 de ani au fost legitimați de către reprezentanții Poliției de Frontieră.

Cercetarea ulterioară au scos în vileag acțiunile ilegale ale acestora, fiind depistate opt recipiente din plastic a cîte 20 litri fiecare, pline cu lichid incolor și cu miros caracteristic benzinei. Despre motivul aflării în zona de frontieră, dar și la cele depistate, cetățenii nu au avut o explicație.

Conform procedurilor legale, polițiștii de frontieră au solicitat prezența Inspectoratului de Poliție Vulcănești, care a preluat cazul pentru cercetările ulterioare și luării măsurilor ce se impun.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load