Dodon: PDM s-ar putea să mai organizeze revolte

Dodon: PDM s-ar putea să mai organizeze revolte

Partidul Democrat din Moldova ar mai putea organiza tulburări în țară, deoarece i-au rămas pîrghii de influență în numeroase structuri, inclusiv în domeniul aplicării legii, în aceeași procuratură și alte organe.


Acest lucru a fost declarat de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, într-un interviu pentru Rossiyskaya Gazeta, transmite Noi.md.


Răspunzînd la întrebarea dacă Partidului Democrat a acceptat noul statut de opoziție, șeful statului a spus: "Cred că cei care au controlat puterea în Republica Moldova în ultimii trei ani s-au supărat că i-am trimis în opoziție".


Potrivit lui, democrații din partidul de Plahotniuc desigur că nu se vor calma pur și simplu, dar ei deja s-au obișnuit cu faptul că reprezintă opoziția parlamentară și chiar au început să lucreze în această calitate.


"Dar sînt sigur că ei vor mai organiza revolte, pentru că le-au mai rămas pîrghii de influență în numeroase structuri, inclusiv în domeniul aplicării legii, în aceeași procuratură și alte organe. Și trebuie să facem față tuturor acestor probleme, astfel încît să nu existe provocări și boicotări din partea fostei guvernări", a subliniat președintele Republicii Moldova.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load