TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Concursul pentru şefia Serviciului Vamal va fi repetat

Concursul pentru şefia Serviciului Vamal va fi repetat

Ministerul Finanțelor anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că niciunul dintre cei doi candidați nu a promovat concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal.


„Atît Iurie Gorea, cît și Natalia Calenic au obținut la interviu o notă medie mai joasă de 7,5. Avînd în vedere acest rezultat, concursul nu a fost promovat de niciun candidat și urmează să fie organizat din nou”, este menționat în comunicat.


După încheierea probei interviului, reprezentantul serviciului de presă al Ministerului Finanțelor a declarat pentru ZdG că rezultatele vor fi anunțate după ce instituția va recepționa toate avizele de la ANI, CNA și SIS.


„Actualmente, SIS nu a dat încă avizul. Respectiv, după ce vor fi toate avizele, va fi anunțat și cîștigătorul. Este o procedură mai de durată și, cu siguranță, astăzi nu va fi”, a precizat Adrian Platon.


Ofițera de presă a SIS, Daniela Mînzat, a menționat că instituția nici nu a primit o solicitare de la Ministerul Finanțelor cu privire la verificarea titularilor la funcțiile publice.


Fostul șef al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a anunțat despre „încheierea mandatului” la sfîrșitul lunii iunie.


Concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal a fost anunțat la 3 septembrie curent, dosarele fiind depuse de 22 de candidați, dintre care 21 au depus dosarul în termen, iar un candidat – după expirarea acestuia.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load