Cîinii unui azil, "salvaţi" de la foame datorită unui gest mare

Cîinii unui azil, "salvaţi" de la foame datorită unui gest mare

Un azil de cîini din Chișinău a făcut cu ceva timp în urmă un anunț pe rețelele de socializare, prin care au dat de știre că astăzi a fost ultima zi în care cîinii au fost hrăniți.


Drept motiv ar servi faptul că din data de 8 mai, pe contul organizației au fost transferați doar 1300 de lei. Asta ar înseamna că celor 300 de cîini care se află în azil, le revin cîte 200 de lei.


„Banii care au fost transferați nu sînt suficienți nici pentru ca angajații să fie achitați. Noi nicidecum nu putem să rezistăm în astfel de circumstanțe”, au scris reprezentanții organizației pe rețelele de socializare.


La  scurt timp, la postarea făcută pe Facebook au răspuns zeci de internauți, care au transferat bani pe contul bancar al organizației non-guvernamentale.


„Le mulțumim tuturor celor care au răspuns la apelul nostru. În ultima perioadă noi aproape în fiecare zi fierbem terci. Ne simțim epuizați, avem nevoie de cîteva zile ca să revenim și să planificăm ce vom face în continuare. Vă mulțumim că ne-ați oferit o pauză”, au mai scris organizatorii pe pagina de Facebook.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load