COVID-19 în MOLDOVA

Cel mai vizionat videoclip despre URSS (VIDEO)

Cel mai vizionat videoclip despre URSS (VIDEO)

Autorul marelui travel-vlogg moldovenesc "Взял и поехал", Vladimir Carmanov, într-un interviu acordat publicației "Блокнот Молдова" a mărturisit că cel mai vizualizat video al său este "Înapoi în URSS – În Rusia se oferă pașapoarte de tip sovietic și nu se recunoaște destrămarea Uniunii", transmite Noi.md.

"Chiar acum, cel mai vizionat film este despre un grup destul de mare de oameni care continuă să trăiască cu pașapoartele și după legile sovietice, folosesc ruble sovietice și nu recunosc guvernul. Acum, videoclipul este urmărit zilnic de 5000 de persoane", a menționat el.

Este vorba de un mic orășel îndepărtat din Rusia care, precum într-o realitate paralelă, oamenii încă trăiesc în baza pașaportului sovietic, plătesc în ruble sovietice, refuză să recunoască guvernul rus modern și susțin că în curînd vor reîntoarce în componența URSS toate fostele republici, cum ar fi Ucraina sau Moldova.


În special, acești "cetățeni ai URSS" refuză să recunoască existența statului în care trăiesc de fapt. Ei și-au deschis un birou chiar în centrul orașului, unde au ocupat clădirea gării principale din orașul Kambarka din Republica Udmurt.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load