COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Care absolvenți din Moldova vor primi dreptul de a studia la universitățile din Rusia

Care absolvenți din Moldova vor primi dreptul de a studia la universitățile din Rusia

A avut loc ședința online a grupului de lucru (Comisiei) de selectare a absolvenților, din rîndul cetățenilor Moldovei, compatrioților care locuiesc în țară, care vor studia la universitățile din Federația Rusă în anul de studii 2020/2021, transmite Noi.md.

Din componența comisiei au făcut parte angajați ai Ambasadei Rusiei și reprezentanției "Rossotrudnicestvo" în Republica Moldova, conducătorii organizațiilor publice a compatrioților și reprezentanți de la cele mai mari universități din Rusia: Universitatea Financiară de pe lîngă Guvernul Federației Ruse, РАНХиГС, НИУ ВШЭ, МФТИ.

Potrivit Ambasadei Federației Ruse în Moldova, în cadrul ședinței, după testare și concursul portofoliilor, au fost făcute bilanțurile selecției și au fost formată lista de bază și cea de rezervă a viitorilor studenți.


În perioada 29 iunie - 3 iulie curent, toți participanții la selecție vor primi notificări privind rezultatele concursului.

Informațiile corespunzătoare vor fi plasate pe portal edu.rs.gov.ru în biroul personal al absolventului și trimis pe adresa sa de e-mail.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load