COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Aproape trei mii de persoane au traversat frontiera de stat în ultimele 24 de ore

Aproape trei mii de persoane au traversat frontiera de stat în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 712 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1 556 traversări persoane, dintre care 738 treceri la frontiera moldo-română, 630 treceri la frontiera cu Ucraina și 188 treceri a frontierei aeriene.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei au fost PTF Leușeni, PTF Otaci, PTF Aeroportul Chișinău (rute charter), PTF Tudora și PTF Sculeni.

Au fost supuse screeningului 2 712 persoane și completate 1 556 fișe epidemiologice individuale.


Au fost completate și semnate 1 261 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci au ajuns 276 de cetățeni moldoveni, reveniți din Federația Rusă.

În Aeroportul Internațional Chișinău a fost consemnată la intrarea în țară a unei rute charter din Federația Rusă, fiind înregistrate 188 de persoane.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 145 de apeluri de la cetățeni, unde s-a oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load