TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Anunț important pentru moldovenii din Franța

Anunț important pentru moldovenii din Franța

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau au de gînd să călătorească în Republica Franceză urmează să țină cont de următoarele:


În Franța continuă greva, care a început la data de 5 decembrie 2019, la SNCF (compania națională de căi ferate) și RATP (Regia autonomă a transporturilor pariziene). Sînt așteptate în continuare perturbări în transporturile publice urbane, interurbane, regionale și internaționale (Eurostar, Thalis și Lyria), precum și în rețeaua rutieră. Totodată, Direcția Generală a Aviației Civile (DGAC) reamintește pasagerilor să se informeze pe lângă companiile aeriene despre situația zborurilor.


Cetățenii moldoveni pot obține informații actualizate despre situația din transporturile pariziene și zona Ile-de-France accesînd site-ul RATP:


Conform datelor de pe site-ul OuiSNCF , cetățenii sînt încurajați să aleagă alternative sigure de călătorie. Programul trenurilor poate fi consultat pe site-ul SNCF.


Informațiile despre orarul trenurilor, de la o zi la alta, sînt disponibile în fiecare zi la orele 17:00, pe site-ul SNCF.


Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Paris.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load