COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Acțiunile nechibzuite ale autorităților locale din Ivancea (FOTO)

Acțiunile nechibzuite ale autorităților locale din Ivancea (FOTO)

Conducerea primăriei comunei Ivancea, prin acțiunile sale nechibzuite a dus la distrugerea printr-un mod barbar a peste o sută de arbuști și 10 copaci într-o zonă de parc de-a lungul traseului turistic.

În același timp, acest pas fără precedent a fost comis de conducerea primăriei locale atunci cînd încă nu s-a potolit scandalul în jurul gunoiștii și gunoiului, aruncat de-a lungul rîului Moța din comuna Ivancea, tansmite Noi.md.

De data aceasta, la indicația primarului din Ivancea, Boris Ochișor, a fost făcută o așa-numită "curățenie și curățare" a parcului din centrul satului, deși aceasta nu poate fi nimită "curățenie" chiar și avînd o dorință foarte mare.


De fapt, în mod vandal, cu ajutorul unui excavator, au fost distruși mai mult de o sută de arbuști și 10 copaci în zona de parc de-a lungul traseului turistic.

Potrivit consilierului din Consiliul local, Victor Marahovschi, care a bătut alarma în această situație, funcționarii locali în căutarea unui PR politic ieftin sînt gata să facă acțiuni ireparabile.

Inspectorul serviciului ecologic, care a fost invitat să inspecteze parcul, a înregistrat infracțiunea și a fost întocmit un act.

Potrivit lui Victor Marahovschi, aceste acțiuni din partea conducerii primăriei nu este susținută de vreun proiect aprobat sau planuri de dezvoltare a parcului, și toate lucrările de tăiere au fost efectuate fără permisiunea corespunzătoare, care vorbește despre decizii și acțiuni absolut nechibzuite din partea primarului și a consilierilor săi.

Clarificările privind acest fapt continuă. Portal Noi.md va monitoriza situația.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load