COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

SOS: Comuna Ivancea este amenințată de o catastrofă ecologică (FOTO, VIDEO)

SOS: Comuna Ivancea este amenințată de o catastrofă ecologică (FOTO, VIDEO)

Comuna Ivancea este amenințată de o catastrofă ecologică, există riscul de poluare gravă a mediului din cauza faptului că primăria locală nu rezolvă problema gunoiului împrăștiat de-a lungul rîului Moța și a gunoiștelor neautorizate.

Alarma cu privire la acest fapt a fost bătută de consilierul local, Victor Marahovschi, informînd portalul Noi.md că, de-a lungul rîului Moța, de a cărui protecție este responsabilă primăria din Ivancea și teritoriul căruia este situat în zona turistică a Orheiului Vechi, este împrăștiată o mare cantitate de deșeuri atît menajere, cît și de construcții.

În afară de aceasta, el a atras atenția asupra gunoiștii neautorizate din satul Furceni, care se află direct pe drumul de la intrarea în acest sat, gunoiul căreia se împrăștie în toate direcțiile.


Consilierul local din comuna Ivancea, Victor Marahovschi, și alți locuitori ai acestei localități se adresează publicului larg pentru ajutor și îndeamnă organizațiile ecologice să preia controlul asupra situației, să se adreseze autorităților competente pentru a rezolva această problemă, ținînd cont de riscul poluării mediului și de inacțiunea primăriei locale.

Potrivit consilierului, unii funcționari din primărie caută în mod evident o așchie în ochii altcuiva, fără să observe bîrna din propriul ochi. El a recomandat conducerii primăriei să se ocupe cu adevărat cu cele mai importante probleme din comună, dar nu să cîștige puncte în baza proiectelor deja existente, cum ar fi alimentarea cu apă în satul Furceni.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load