TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vladimir Presnyakov a povestit cît de grea este viața fiului său

Vladimir Presnyakov a povestit cît de grea este viața fiului său

Festivalul muzical grandios „Vedetele „Russkoe radio” continuă la Sochi.

Familia lui Vladimir Presnyakov și Natalia Podolskaya au prezentat un set live de o oră și jumătate din principalele lor hituri. În mijlocul spectacolului, a început să plouă. Uneori, tunetele acopereau basurile. Totuşi, nici unul dintre spectatorii adunaţi în zona deschisă nu a plecat - „Zurbagan” și „Stewardessa Janna” au fost cîntate în cor. ÎN culise, programul era urmărit de Presnyakov Jr.


Primul-născut al Vladimir Presnyakov, Nikita, are 28 de ani, el însuși este deja căsătorit. Totuşi, potrivit celebrului tată, nu are o viaţă dintre cele dulci. Mereu trebuie să demonstreze că nu este doar fiul și nepotul unor oameni celebri, ci el însuși merită ceva, că este şi el talentat și interesant.

„Astăzi Nikita nu poate să iasă pentru o simplă plimbare prin Moscova şi acest lucru este de-a dreptul oribil, oftează Vladimir Presnyakov. Acum trei zile m-a întrebat: „Tată, te-ai plimbat demult prin Moscova?". I-am răspuns că demultişor. „Ia încearcă să ieşi în stradă!", m-a sfătuit. Și ne-am dus la Arbat. Nu am reuşit să ne plimbăm calm – tot timpul erau niște selfie-uri, fotografii, autografe, mulțimi, țipete. Abia am şters-o de acolo!".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load