Olga Ciolacu astăzi este omagiată. Interpreta împlineşte 70 de ani

Olga Ciolacu astăzi este omagiată. Interpreta împlineşte 70 de ani

Cîntăreaţa Olga Ciolacu astăzi este omagiată. Interpreta de muzică uşoară şi populară, decorată cu Ordinul Republicii împlineşte astăzi vîrsta de 70 de ani.

Cîntăreaţa este originară din comuna Lozova, raionul Străşeni, dar cu piesele sale a cucerit inimile tuturor moldovenilor dar şi a melomanilor de peste hotare. Artista a susţinut zeci de concerte în ţări precum Statele Unite ale Americii, Australia, Franţa sau Italia. 

"Cît trăieşte omul vrea, de toate cîte ceva, dar şi atunci cînd le-a găsit tot nu-i mulţumit. Ba n-ai una, ba n-ai alta nu omorî degeaba, cum n-ai face, cum nu dai, tot ceva nu ai."

Olga Ciolacu spune că îşi va sărbători astăzi ziua de naştere într-un cerc restrîns de prieteni. Interpreta mai spune că la aniversarea sa de 70 de ani se simte plină de forţă şi energie. Artista a oferit un interviu, reporterilor de la PRIMA ORĂ, de la PRIME TV.

"Atîta timp cît Dumnezeu îţi dă energie, cît Dumnezeu îţi dă trăire interioară trebuie să mişti, trebuie să faci. Şi eu îi mulţumesc lui Dumnezeu, de ce aş sta acasă, de ce nu aş umbla la concerte, de ce nu aş munci în continuare dacă Dumnezeu încă îmi dă această energie", a spus cîntăreaţa Olga Ciolacu.

Interpreta Olga Ciolacu a fost laureata festivalului "Crizantema de aur", a fost numită Artistă a Poporului din Republica Moldova. Artista are în palmaresul său medalia "Meritul Civic" şi ordinul "Gloria Muncii". Anul trecut, interpretei i s-a conferit şi Ordinul Republicii, pentru contribuție la promovarea valorilor culturale . În această lună, Olga Ciolacu urmează să susțină mai multe concerte în Republica Moldova și România.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load