TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O renumită actriță din Rusia, diagnosticată cu cancer

O renumită actriță din Rusia, diagnosticată cu cancer

„Parcă e alt om”, asta le-a spus jurnaliștilor o vecină a actriței. Femeia spune că a vazut-o pe vedetă și aceasta ar fi extrem de schimbată din cauza bolii de care ar suferi – cancer în stadiul patru, aceiași boală cu care s-a luptat și Janna Friske.

Presa din Rusia scrie că Anastasia Zavorotnyuk ar fi internată în spital în secția de terapie intensivă.

La sfîrșitul lunii august, presa din Rusia a scris că nașterea celui de al treilea copil i-a declanșat actriței o boală cumplită, cancer la creier. Recent jurnaliștii ar fi reușit să vorbească cu vecinii actriței. Potrivit „Sluhi”, familia Anastasiei locuiește în cartierul Krekshino din Moscova, unde cu ei s-a mutat și mama vedetei, Valentina. Femeia este văzută foarte des la biserică, plînge și se roagă, dar nu vrea să vorbească despre starea fiicei sale.


Vecinii au mai povestit că în acestă vară au vazut-o foarte rar pe actriță. „Credeam că Nastea e plecată în America cu fiica cea mare, dar mai apoi Valentina, mama ei, a povestit că Nastea este acasă, dar suferă de dureri cumplite de cap și nu poate dormi nopțile”, au adăugat vecinii.

O altă vecină a povestit că s-a întîlnit cu Zavorotnyuk. Femeia a spus că a recunoscut-o cu greu. Se pare că actrița ar fi adăugat în greutate din cauza tratamentului. „Da, este bolnavă. Acum se pare că este internată în spital, dar în acestă vară era acasă. Am văzut-o recent. Sinceră să fiu aproape că nu am recunoscut-o. Ea a fost mereu slabă, iar acum era cu multe kilograme adăugate, un alt om”, a mărturisit femeia pentru ”Sluhi.”

Anastasia Zavorotnyuk nu a comentat zvonurile despre boală, în schimb impresarul ei a spus că aceasta va oferi un interviu și va povestit totul. Bărbatul a sublinit că actrița nu vrea să facă bani de pe urma declarațiilor ei. Actrița a spus că nu va permite ca interviul pe care îl va oferi să fie apoi vîndut altor instituții media.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load