Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Stop-cadru! Din cîte cunosc, Ilan Șor este pe aici, prin preajmă, alături…

11 sep. 2019,, 07:30   Politică
6677 0

Candidatul Partidului ȘOR la alegerile locale din municipiul Orhei, Pavel Verejan, declară că Ilan Șor, președintele partidului, este, ca și cum, în țară.

– „Domnul Ilan Șor, fiind chiar și acum, să spunem, în țară, el…”;

– „Păi este sau nu în țară?”;

– „V-a comunicat el singur, nu? Prin postările sale… Deci, puteți să-i adresați, la fel, pe pagina lui, întrebările de rigoare”;

– „Dar nu ne-ați spus pînă acum unde este…”;


– „Dar de ce socotiți că trebuie eu să vă spun?”;

Colega de partid a lui Pavel Verejan, Marina Tauber, care este și șefa staff-lui electoral, a încercat să-l salveze de întrebările incomode ale jurnaliștilor: „Eu îmi cer scuze, dar eu, ca șefa staff-ului electoral, am nevoie de Pavel și noi mergem să muncim”.

„Nu este tema briefing-ului de astăzi. Cu siguranță, Dvs. puteți să-i oferiți, la fel, public, de altfel, cum și el iese public. Puteți să-i scrieți pe rețelele de socializare și el vă va răspunde. După cîte eu cunosc el este aici, prin preajmă”, a mai spus Verejan.

Verejan a fost desemnat azi în calitate de candidat al PP Șor la funcția de primar al municipiului Orhei.

Ilan Șor a părăsit Republica Moldova la mijlocul lunii iunie. Acum, acesta s-ar afla în Israel. Între timp, deputatul a rămas fără imunitate parlamentară și a fost anunțat în căutare internațională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?