COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Blocul ACUM a demonstrat că se va confrunta cu PSRM

Opinie: Blocul ACUM a demonstrat că se va confrunta cu PSRM

Blocul ACUM a arătat acum că nu mai dorește să colaboreze cu socialiștii, ci îi va confrunta și îi pune în fața faptului împlinit.

Această opinie a fost exprimată de comentatorul politic Roman Mihăieș în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de pe canalul NTV Moldova, transmite eNews.

„După alegerile locale, blocul ACUM a decis să rupă alianța cu socialiștii. Și acum ei încearcă să joace pe contradicții, să-și impună procurorul general și, probabil, ei au un fel de acord de rezervă fie cu o parte din fracțiunea democratică, fie cu întreaga fracțiune, pentru că de altfel eu nu pot explica de ce ei merg la o confruntare atît de dură cu socialiștii”, a spus Roman Mihăieș.

Comentînd cuvintele prezentatoarei potrivit cărora ACUM puțin probabil că se va înțelege cu democrații, comentatorul politic a spus că „interesele în politică sînt uneori mai mult decît dușmănia pe care o vedem la televizor”.


„Maia Sandu a fost întrebată de zece ori, dacă sînt pregătiți să formeze o coaliție cu democrații? Ea a răspuns că dacă Plahotniuc și oamenii săi vor pleca, atunci - da. Plahotniuc a plecat și, prin urmare, formal, nu văd acolo nicio contradicție”, subliniază Roman Mihăieș.

„Astăzi, blocul ACUM a arătat că nu dorește să lucreze în continuare cu socialiștii, ci se confruntă cu ei și îi pun în fața faptului împlinit”, a spus comentatorul politic.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load