TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Liberalii inventează subiecte în loc să rezolve problemele chișinăuienilor, declarație

Liberalii inventează subiecte în loc să rezolve problemele chișinăuienilor, declarație

Socialistul Ion Ceban le-a răspuns liberalilor, care îl acuză de includerea unor cifre eronate în rapoartele financiare depuse la CEC și cere excluderea acestuia din campania electorală. Ceban dă asigurări că face o campanie corectă și toate cheltuielile pentru promovare sînt transparente.


„Am ales să pun accentul pe panourile publicitare ca un instrument. Eu am ales această formă de publicitate, alții au ales altă formă în detrimentul materialelor de publicitate care ar putea să apară la posturile de televiziune, pentru că acolo publicitatea este mult mai scumpă. Procedura de raportare la CEC se face în etape. Aceste chestiuni sînt achitate în rate. Nu e vorba de o lună, o lună și jumătate cît durează campania”, a argumentat Ceban.


Socialistul îi acuză pe contracandidații săi că se ocupă de chestii neimportante în loc să vină cu soluții concrete la problemele chișinăuienilor.


„Contracandidații mei în loc să vorbească despre program și soluții pentru chișinăuieni, inventează subiecte care să le dea valoare adăugată pentru comunicarea publică. Eu sînt corect, deschis și transparent”, a adăugat Ion Ceban.


Amintim că Partidul Liberal a depus o sesizare la Consiliul Electoral de Circumscripție în care afirmă că Ion Ceban ar cheltui mult mai mulți bani pentru instalarea panourilor publicitare în campania electorală, decît a raportat la CEC. PL va sesiza și Procuratura în legătură cu finanțarea PSRM-ului și va solicita în instanță excluderea din cursa electorală a candidatului Ion Ceban.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load