COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ilan Șor a revenit în R. Moldova?

Ilan Șor a revenit în R. Moldova?

Liderul Partidului „ȘOR”, omul de afaceri cu o reputație dubioasă, Ilan Șor, va organiza astăzi o conferință de presă la Chișinău, în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din capitală. Organizatorii conferinței de presă declară că jurnaliștii care vor întîrzia nu vor fi admiși la conferință.

De asemenea, nu este precizat dacă acesta va susține conferința prin skype sau chiar va fi fizic prezent, transmite NOI.md cu referire la timpul.md.

„Partidul Politic „ȘOR” are onoarea să vă informeze că astăzi, 4 martie, liderul formațiunii, deputatul Ilan Șor va susține o conferință de presă. Sunt invitate toate instituțiile mass-media, iar accesul la eveniment va fi posibil în baza legitimațiilor de serviciu.


De asemenea, vă atenționăm că înregistrarea jurnaliștilor va începe la ora 17.30. Vă rugăm să vă prezentați în timp util în vederea acomodării. Jurnaliștii care vor întîrzia nu vor avea acces în sala de conferințe pentru a nu periclita desfășurarea acesteia și activitatea celorlalți colegi”, se arată în invitația Partidului „ȘOR”.

De menționat că Șor ar fi părăsit R. Moldova în iunie 2019, după ce PD a cedat puterea majorității „ACUM” – PSRM. Unii spun că acesta s-ar afla acum în Israel, stat care nu-și extrădează cetățenii. Pe de altă parte, vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a declarat în nenumărate rînduri că Șor s-ar afla și acum în R. Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load