COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fostul șef al departamentului IT al PDM, plasat în arest

Fostul șef al departamentului IT al PDM, plasat în arest

Șeful Departamentului IT al Partidului Democrat (PDM), care activa pe vremea lui Vlad Plahotniuc și a fost reținut în urma perchezițiilor la fostul sediu al democraților, a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Informația a fost confirmată pentru tv8 de Emil Gaitur, purtătorul de cuvînt al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

„I-a fost aplicat arestul pentru un termen de 30 de zile de la reținere”, a declarat Gaitur pentru tv8.


Precizăm că PCCOCS a anunțat că șeful departamentului IT al PDM este bănuit de favorizarea și participarea activă la activitatea organizației criminale organizate, conduse de fostul lider PDM. „Toate activitățile s-au desfășurat în cadrul investigațiilor efectuate de procurori pe unul din dosarele vizînd frauda bancară, în care este documentată inclusiv și activitatea organizației criminale, conduse de ex-liderul PDM, Vladimir Plahotniuc”, se menționa într-un comunicat al PCCOCS.

Procurorii au efectuat percheziții la fostul sediu al PDM de pe strada Armenească pe 2 iulie curent. Oamenii legii au menționat că acestea au avut loc în cazul unui dosar privind frauda bancară.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load