Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Dodon, despre blocul ACUM: S-au molipsit de la colegii din vecinătatea ideologică

5 mar. 2019,, 15:00   Politică
5033 10

Președintele Igor Dodon a venit cu o replică după ce reprezentanții blocului ACUM au declarat că Prima Doamnă Galina Dodon ar figura într-un dosar penal, notează Noi.md.

Șeful statului a dezmințit informația, precizînd că prin asemenea atacuri blocul format din PAS și Platforma DA nu face decît să se autoizoleze politic.

„Iată încă un fake news din partea blocului ACUM. Se vede că s-au molipsit de la colegii lor politici din vecinătatea ideologică. Cum să înțeleagă cetățenii aceste semnale și mesaje? Ca „invitație” la dialog sau drept o dorință a blocului ACUM să se autoizoleze politic? Stranie încercare a blocului ACUM de a căuta parteneri pentru a lupta cu Partidul Democrat”, a reacționat el.

Igor Dodon a mai menționat că în calitate de președinte al Republicii Moldova nu a participat în campania parlamentară și nu este subiect al negocierilor post-electorale, de aceea le-a sugerat oponenților să se abțină de la atacuri la adresa sa.

„Orice comentariu acid, orice atac care vine din partea potențialilor oponenți sau parteneri politici, este pe lîngă țintă. Mă adresez tuturor actorilor politici - mai bine ocupați-vă de lucruri serioase, de îndeplinirea promisiunilor electorale, de negocieri inteligente, dacă puteți. Oamenii, cetățenii Republicii Moldova așteaptă altceva din partea clasei politice. Dacă nu puteți, atunci recunoașteți acest fapt public, cu cît mai repede, cu atît mai bine pentru claritatea situației politice în țară”, a conchis el.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?