TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Diacov recunoaște: Partidul Democrat n-a rezistat ispitei

Diacov recunoaște: Partidul Democrat n-a rezistat ispitei

Pomenit singur la guvernare, Partidul Democrat n-a rezistat ispitei de a controla și subordona, asta le-a și jucat festa.

Mărturisirea a fost făcută de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, la Jurnal TV.

„Faptul că PD și-a asumat responsabilitatea în criză totală politică, a instalat un guvern și a liniștit spiritele în RM este un lucru pozitiv. S-a creat o disciplină, au început lucrurile să meargă programat dinainte. A existat însă și a doua parte, nu prea pozitivă, avînd în vedere această influență a partidului, a faptului că ne-am trezit de unul singur la guvernare, asta a și dus la o disproporționalitate. N-a rezistat ispitei, a apărut dorința de a încerca de a subordona mai aspru unele instituții.

Nu exista echilibru, cînd sînt mai multe partide, și asta a jucat festa. Pe de o parte, a existat o disciplină internă. Noi vorbim multe despre dl Plahotniuc, dar el a pus să funcționeze instituțiile. Dar era și o ispită de a disciplina, de a controla, cum spuneți voi, și aici s-a produs această disproporționalitate”, a declarat Diacov.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load