TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Deputatul PPDA Igor Munteanu acuză PAS de egoism

Deputatul PPDA Igor Munteanu acuză PAS de egoism

PAS şi liderul său, Maia Sandu, sînt acuzaţi de egoism şi de faptul că manipulează opinia publică prin intermediu sondajelor de opinie. Declaraţia a fost făcută de deputatul Igor Munteanu, unul din fruntaşii PPDA, într-un interviu acordat postului de radio Europa Liberă.

“În acest moment un anumit partid folosește foarte mult ratingul superior și sondajele care îl avantajează, adeseori trece cu egoism nonșalant peste diferențele și sensibilitățile locale. Chiar vineri, de exemplu, în Primăria Călărași a fost votat un viceprimar fără ca Platforma DA să fie consultată și fără ca Platforma DA să fie luată în considerare avînd candidați și avînd interesele sale specifice. Or, acest lucru nu se face. Sigur că sînt multe reproșuri, unele pot fi spuse public, altele nu pot fi spuse public”, a declarat Igor Munteanu.


În opinia sa, ar trebui să existe mai multă comunicare între PAS şi PPDA.

“Este clar că ar trebui să existe mai multă comunicare, coordonare și mai multă înțelegere strategică a situației unde ne aflăm. Dacă vom merge doar de pe segmentul în care ni se pare totul clar și totul așezat și avem nevoie de celălalt partener doar pentru ca să ne satisfacem orgoliile, cred că departe n-o să ajungem. Este clar însă că aceste partide în acest moment sînt partide cu interese distincte, cu viziuni distincte, cu principii distincte și aceste partide își tămăduiesc rănile după o experiență complicată în alegerile locale. Asta este ceea ce aș putea să vă spun”, a precizat fruntaşul PPDA.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load