COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Deputații PAS și Șor, în apărarea lui Candu

Deputații PAS și Șor, în apărarea lui Candu

Coaliția Șor-Candu-Sandu a format din nou front comun astăzi în Parlament pentru a apăra unele poziții a deputaților din grupul Candu în comisii.

Biroul permanent al Parlamentului a propus forului legislativ să efectueze unele remanieri în componența comisiilor, ținînd cont de crearea unui nou grup parlamentar. Biroul a propus ca unele poziții ocupate de acești deputați în mai multe comisii să fie înlocuite cu deputați din alte fracțiuni.

În apărarea deputaților din grupul Candu au sărit fracțiunile PAS și a Partidului Șor. Aceștia s-au arătat nemulțumiți că deputații din grupul Candu nu au fost întrebați personal dacă vor sau nu să le fie retrasă calitatea de membru în anumite comisii.

Președintele fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, a pus punctul pe ”i” și i-a amintit deputatului Candu că, atunci cînd era președinte de Parlament, deseori a făcut asemenea schimbări, fără a întreba deputații.


”Trebuie luată în considerare și părerea Biroului permanent. Asemenea situații au fost în toate Parlamentele din Moldova. Domnul Candu a fost martor viu la asemenea schimbări”, a declarat Diacov.

Proiectul propus de Biroul permanent a fost votat de majoritatea deputaților prezenți la ședința în plen.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load