COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Damir a comentat declarațiile lui Năstase

Damir a comentat declarațiile lui Năstase

După ce ieri liderul PPDA Andrei Năstase a venit cu acuzații în adresa finului fostului lider al Partidului Democrat, Dorin Damir, precum că acesta ar continua să influențeze sistemul judecătoresc și după ce a fugit Vladimir Plahotniuc din R. Moldova, ultimul a venit cu o reacție.

Potrivit lui Damir, declarațiile au fost spus în contextul în care la toamnă vor avea loc alegerile prezidențiale, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

„Înțeleg că intrăm în campanie electorală. Numai una pot să spun. Dumnealui a arătat tot ce a avut posibil pînă la moment. Totul a stricat, totul a dărîmat și acum i-a mai rămas funcția de președinte al țării. Asta numai o văd. Nu mai comentez aberații”, a menționat Damir.


Redacția tv8.md l-a întrebat cînd ultima oară acesta a vorbit cu Vladimir Plahotniuc.

„Ultima oară am vorbit în iunie. – Nu l-ați mai sunat pe nașul dumnevoastră? – Nu. Nici ca rude nu discutăm. Așa am hotărît că-i mai bine”, a mai răspuns Dorin Damir.

Năstase a mai spus că Damir ar avea legături și cu persoane ce dețin funcții importante la Procuratura Generală și ar bloca ancheta în anumite dosare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load