TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cu cine se va întîlni Igor Dodon la Bruxelles

Cu cine se va întîlni Igor Dodon la Bruxelles

Președintele Igor Dodon efectuează o vizită de două zile la Bruxelles unde va avea întrevederi cu mai mulți oficiali din cadrul UE, NATO și Senatului Belgiei.

Dodon va avea întrevederi cu David-Maria Sassoli, Președintele Parlamentului European; Federica Mogherini, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate; Johannes Hahn, Comisarul European pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere; Jens Stoltenberg, Secretarul General al NATO, David McAllister, Președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European; Maroš Šefčovič, Vicepreşedintele Comisiei Europene pentru Uniunea Energetică, și Sabine Laruelle, Președintele Senatului Belgiei.


„În cadrul acestor întrevederi vor fi abordate multiple întrebări ce țin de implementarea reformelor în țara noastră, dezvoltarea cooperării economice și comerciale cu partenerii europeni, agenda energetică, securitatea regională”, a declarat Dodon.

Este abia a doua vizită la Bruxelles, în trei ani de mandat, pentru Igor Dodon. Imediat după vizita în capitala Belgiei, Dodon va pleca din nou la Moscova, acolo unde va discuta cu Vladimir Putin.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load