Clădirea Primăriei Chișinău va avea lift. Detalii

Clădirea Primăriei Chișinău va avea lift. Detalii

Clădirea Primăriei Chișinău, care numără două niveluri, va avea un ascensor. Lucrările de construcție au început deja.


Contactat de Agora, serviciul de presă al instituției ne-a spus că inițiativa nu este nouă, aceasta fiind solicitată de persoanele cu nevoi speciale.


„...Primăria are nevoie urgentă de lift, nu de alta dar îs multe etaje și-i greu de ieșit la cafea. Așa că astăzi în Primărie trudește din greu o echipă genială de profesioniști de marcă internațională, cei mai mari experți la pus macaroane pe urechi, care de un an și jumătate fericesc orașul cu de toate: covoare florale, subterane amenajate, cei mai înalți brazi de Crăciun, iar în curînd și cu un lift de un milion de lei la Primărie și apă caldă prin opt veceuri publice de 5 milioane de lei. Se observă abordarea profund profesionistă a unei echipe cu totul genială, bravo băieți!”, a scris președintele fracțiunii PL în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Cebanu.


Ofițerul de presă de la Primărie, Vasile Chirilescu, a confirmat că lucrările sînt în toi, dar a precizat că inițiativa nu este nouă. „De mult timp asociațiile care apără drepturile persoanelor cu nevoi speciale, mai ales pentru cei care sînt în scaune cu rotile, ne-au înaintat petiții ca să punem un ascensor, ca să asigurăm accesul la ședințele publice. Nu știu dacă asta este o noutate. Încă de pe timpul lui Chirtoacă (n.r. – fostul primar general de Chișinău Dorin Chirtoacă) se discută acest proiect”, a spus Vasile Chirilescu.


La etajul doi se desfășoară mai multe ședințe, cum ar fi cea a serviciilor operative ale Primăriei sau cea a Consiliului Municipal.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load