Leancă: Afirmațiile liderilor Platformei DA sînt primitive şi fac demersuri selective

Leancă: Afirmațiile liderilor Platformei DA sînt primitive şi fac demersuri selective

După ce liderii Platformei DA au cerut tragerea la răspundere a membrilor Cabinetului de Miniștri care au votat acordarea garanțiilor de stat pentru acoperirea fraudelor bancare, președintele PPEM, Iurie Leancă, vine cu unele precizări.

„Afirmațiile liderilor Platformei DA sînt atît de primitive, încît fac și demersuri selective. Dacă tot spun că acordarea garanțiilor bancare sînt o faptă criminală, de ce nu cer tragerea la răspundere penală a colegilor lor de alianță, Maia Sandu și Viorel Cibotaru, care au votat pentru garanțiile emise de Guvern? Dacă au o înțelegere atît de îngustă a unor procese, cum își mai propun să guverneze această țară? Ei, probabil, ar fi lăsat să se prăbușească întreaga economie a țării, 500.000 de cetățeni să-și piardă depunerile, ca mai apoi, așa cum le stă în fire, să dea vina pe alții pentru inacțiunile lor", a declarat Iurie Leancă.

„Le urez drum bun spre curțile de justiție europene să ceară tragerea la răspundere a celorlalte guverne din Italia, Spania, Marea Britanie, care, de asemenea, au intervenit după același principiu”, a adăugat Iurie Leancă.

Astăzi, liderul PPDA, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj prin care invită oamenii, din nou, la proteste pentru a obține de la guvernare publicarea completă a Raportului Kroll 2.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load