Tînărul care l-a ucis pe un student moldovean într-un cămin din Iași, condamnat pe viață

Tînărul care l-a ucis pe un student moldovean într-un cămin din Iași, condamnat pe viață

Aurelian Giosan, studentul care a ucis un coleg de cameră şi a rănit grav un altul, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Decizia luată astăzi de către judecătorii de la Tribunalul Iaşi nu este definitivă.


Giosan a fost condamnat pentru omor calificat, tentativă de omor calificat, tîlhărie calificată şi distrugere, scrie Ziarul de Iași.


Amintim că, în urmă cu doi ani, Aurelian Giosan a înjunghiat mortal pe Victor Nour din Republica Moldova, acesta fiind descoperit cu 20 de plăgi înjunghiate. De asemenea, l-a înjunghiat de 18 ori şi pe Casian Harpa. Tînărul din urmă a reuşit însă să scape cu viaţă, mărturia lui fiind decisivă pentru mersul anchetei.


„Tinerii au fost găsiţi în stare extrem de gravă. Unul dintre ei era în stop cardio-respirator posttraumatic cu leziuni de tip plagă înjunghiată, multiple, la nivelul tuturor segmentelor. S-a efectuat resuscitare cardiopulmonară îndelungată, inclusiv cu plasarea de dren toracic şi administrarea de soluţii de reumplere volemică.


Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare, pacientul a decedat“, declara atunci prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD la Spitalul de Urgenţe „Sfîntul Spiridon“ din Iaşi.


După ce a comis fapta, Giosan a dat foc la cameră şi a fugit, el fiind prins abia după o zi şi o noapte de căutări. Crima s-a petrecut în căminul Universităţii „Al. Ioan Cuza” din Iaşi, România. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load