Traficanţi de stupefiante încătuşaţi de oamenii legii

Traficanţi de stupefiante încătuşaţi de oamenii legii

Oamenii legii au descins concomitent mai multe percheziţii autorizate în contextul combaterii traficului ilicit de droguri pe teritoriul Capitalei.

Astfel, forţele de ordine au intervenit la efectuarea percheziţiilor la domiciliile a şase indivizi cu vîrstele cuprinse între 20 ani şi 30 ani, domiciliaţi în Capitală, dintre care doi din ei, anterior au fost judecaţi pe furturi şi infracţiuni legate de droguri. În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală întreprinse, poliţiştii şi procurorii au depistat şi ridicat substanţe narcotice de tip heroină şi de origjne vegetală, precum şi cîntare electronice folosite la comercializarea drogurilor, fiind sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Actualmente forţele de ordine continuă investigaţiile de specialitate pentru a identifica eventualii complici ai suspecţilor, precum şi originea cantităţilor de droguri ridicate în urma percheziţiilor.

Conform legislaţiei penale în vigoare persoanele bănuite de punerea în circulaţie ilicită a substanţelor narcotice riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani pînă la 15 ani.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load