Ce va urma? Am avut trei cutremure într-o singură noapte

Ce va urma? Am avut trei cutremure într-o singură noapte

Trei cutremure s-au produs în noaptea de luni spre marţi în zona seismică Vrancea. Primul, fiind şi cel cu cea mai mare magnitudine dintre ele, a avut loc la puţin tip după miezul nopţii, fiind urmat spre dimineaţă de alte două seisme, potrivit Mediafax.ro.


Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de luni spre marţi, la ora 00:15, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adîncimea de 125.5 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pămîntului (INFP).


Oraşele cele mai apropiate de epicentru seismului sînt Nehoiu (12km), Covasna (45km), Întorsura Buzăului (45km), Mizil (47km), Vălenii de Munte (50km).


Un al doilea cutremur a avut loc la ora 04.52, în judeţul Vrancea, şi a avut magnitudinea 2,1. Seismul s-a produs la adîncimea de 22 de kilometri.


Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Rîmnicu Sărat (11 kilometri), Odobeşti (28 kilometri), Focşani (28 de kilometri), Buzău (40 de kilometrim) şi Panciu (43 de kilometri).


La ora 05.45, încă un cutremur s-a produs în judeţul Vrancea. Acesta din urmă a avut magnitudinea 2,2 pe scara Richter, fiind înregistrat la adîncimea de 30 de kilometri.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load