Mesajul Oxanei Domenti după retragerea sa din politică (FOTO)

Mesajul Oxanei Domenti după retragerea sa din politică (FOTO)

După anunțul privind depunerea mandatului de deputat, Oxana Domenti a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care vorbește despre retragerea sa din politică.

Mai mult, deputata a postat și o fotografie unde este alături de fostul președinte al țării Vladimir Voronin, cu care a lucrat împreună timp de 14 ani, transmite NOI.md.

„Am decis să mă retrag din politica și am depus mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Voi rămîne însă fidelă cauzelor sociale pentru care am pledat și le-am promovat mulți ani la rînd atît în calitatea mea de consilier prezidențial, cît și în calitate de președinte de comisie de sănătate și socială. Doresc să mulțumesc mult echipei în care am activat pentru toată susținerea pe care am avut-o în activitatea politică. Mulțumiri distincte președintelui Vladimir Voronin, alături de care am lucrat fructuos 14 ani!”, a scris fosta deputată.

Oxana Domenti (n. 12 aprilie 1972, Glodeni) este o politiciană și economistă din Republica Moldova, care din mai 2009 îndeplinește funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în cadrul fracțiunii Partidului Comuniștilor (PCRM). Din 27 februarie 2015 este Președinte al Comisiei parlamentare pentru protecție socială, sănătate și familie.

În perioada mai 2003 – mai 2009 a fost consilier al Președintelui Republicii Moldova Vladimir Voronin în problemele dezvoltării sociale.

 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load