Peste 120 de sportivi și-au demonstrat măiestria în cadrul Turneului Raional „VOIEVOD” (FOTO/VIDEO)

Peste 120 de sportivi și-au demonstrat măiestria în cadrul Turneului Raional „VOIEVOD” (FOTO/VIDEO)

Peste 120 de sportivi și-au demonstrat măiestria în cadrul Turneului Raional la Lupta Națională „VOIEVOD”, care s-a desfășurat pe 25 noiembrie 2017 în sala de sport a LT „Alexandru Donici” din satul Peresecina.


La competiție au participat sportivi din categoriile seniori, tineret, juniori și copii. Primii în concurs au intrat copiii și juniorii, fiind urmaţi de seniori, care au oferit un adevărat spectacol pentru ospeţii de onoare şi spectatori.


La deschiderea oficială a Campionatului, cu un mesaj de susținere pentru sportivi au venit Tudor Golub, președintele raionului Orhei, Nicolae Buzu, primar de Peresecina, Victor Gherman, șef al Serviciului Tineret și Sport, Nicolae Pascaru, președintele Federației de Luptă Națională „Voievod”, Oleg Sclifos, antrenor al Clubului Sportiv „Maximus” Orhei.


După mai multe ore de luptă, în clasamentul general pe echipe, conform bilanțului, pe locul 1 s-a clasat echipa mun. Orhei, pe locul 2 - echipa satului Peresecina și pe locul 3 - echipa satului Brănești.

Menționăm că cea de-a XII-a ediție a Turneului s-a desfășurat în memoria emeritului sportiv Constantin Gorceac.

 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load