X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce echipă de fotbal a reușit să stabilească un record mondial

13 mar. 15:00   Sport
2127 0

Echipa saudită Al-Hilal a stabilit un record mondial de victorii consecutive pentru o formaţie de prim eşalon, după ce a învins marţi, 12 martie, cu 2-0 pe Al-Ittihad în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, al 28-lea său succes consecutiv.

Echipa antrenată de Jorge Jesus a doborît precedentul record de 27 de victorii consecutive, stabilit în sezonul 2016-17 de echipa galeză The New Saints, transmite Noi.md cu referire la ziare.com.

TNS depăşise seria de 26 de victorii consecutive a lui Ajax Amsterdam, un record care a rezistat 44 de ani.

"Este cu adevărat o performanţă incredibilă şi vreau să le mulţumesc tuturor celor de la club pentru rolul lor în acest record de victorii", a declarat tehnicianul Jesus.

"Aşa cum am spus în toată această perioadă, însă, recordurile nu contează la fel de mult ca trofeele. Depinde de toată lumea de la Al Hilal să se asigure că încheiem sezonul campioni ai Arabiei Saudite şi că ne atingem obiectivele în competițiile de cupă. Doar atunci vom putea sărbători cu adevărat".


Echipa lui Jesus este liderul campionatului saudit cu 65 de puncte, cu 12 puncte în faţa echipei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, care a fost eliminată luni din Liga Campionilor Asiei după o înfrîngere la lovituri de departajare în faţa lui Al-Ain.

Echipa lui Jesus îşi poate prelungi seria de victorii atunci cînd va juca acasă, sîmbătă, în campionat, cu Damac.

1
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?