Băutura i-a încurcat ... drumurile

Băutura i-a încurcat ... drumurile

Un cetățean ucrainean, amețit de băutură, a încurcat drumurile și din neatenție a ajuns ilegal pe teritoriul Republicii Moldova.

Polițiștii de frontieră l-au prins în momentul cînd acesta încerca să treacă ilegal frontiera, cu scop de a reveni în țara de baștină.

La sfîrșitul săptămînii trecute, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră ”Săiți” a fost observată o persoană care, grăbit, înainta spre ieșirea din R. Moldova. Operativ, inspectorii de frontieră au intervenit, reținînd la doar 50 metri de linia frontierei de stat, un bărbat, legitimat ca cetățean al Ucrainei de 49 de ani. În cadrul audierii persoanei s-a aflat că puțin timp în urmă fusese într-un local din satul de baștină, unde consumase alcool.

Fiind în stare de ebrietate, acesta încurcase drumurile și s-a deplasat într-o direcție greșită. Deoarece împrejurimile nu-i erau cunoscute, a oprit în trafic niște călători, care l-au și informat despre faptul că se află pe teritoriul R. Moldova. La tentativa de a reveni clandestin în țară a fost depistat de angajații Poliției de Frontieră.

Pe faptul dat, polițiștii de frontieră au întocmit proces verbal de audiere și constatare a infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, prevăzută în art.27 și art.362 al.(1) Cod Penal al RM, iar conform procedurilor, persoana a fost transmisă autorităților ucrainene pentru luarea măsurilor legale ce se impun.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load