X 

Activitatea Moldgres nu va fi întreruptă

27 mar. 2020,, 15:30   Transnistria
1911 1

Autoritățile Transnistrene au hotărît în cele din urmă să nu întreruptă activitatea Centralei de la Cuciurgan, în ciuda faptului că unul dintre angajații Moldgres s-a îmbolnăvit de coronavirus și se planifica anterior întreruperea activității întreprinderii din data de 27 martie și trimiterea întregului personal în carantină pentru 14 zile, pentru a evita răspîndirea infecției, transmite Noi.md.

Ministerul de Interne al Transnistriei a comunicat atunci că autoritățile au început să soluționeze problema izolării a 400 de persoane. Angajații CTE moldovenești se preconiza să fie cazați la sanatoriul-profilactic "Солнечный". Starea lor trebuia monitorizată de către medici, iar în cazul apariției simptomelor COVID-19, persoanele suspecte se preconiza să fie tranferate la spitalul raional din Slobozia.

Însă, potrivit ultimului comunicat al MAI al Transnistriei, CTE-ul moldovenesc va activa fără întreruperi. Această decizie a fost luată de către Sediul operațional de profilaxie și prevenire a răspîndirii coronavirusului împreună cu conducerea MGRES.

A fost elaborat un mecanism de asigurare a activității întreprinderii cu respectarea tuturor măsurilor de precauție. Sediul operațional și conducerea MGRES fac tot posibilul pentru a proteja sănătatea locuitorilor din regiune și pentru a asigura funcționarea întreprinderii în regim normal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?