X 

Ce surprize pregătește GEELY în Moldova în acest an ©

31 ian. 17:30   Ştiri Auto
3566 0

În 2023, pe piața moldovenească vor apărea o serie dintre cele mai noi modele ale mărcii GEELY.

Aveți ocazia să aflați care sînt acestea la centrul auto GEELY de pe Calea Ieșilor, 14 din capitala Moldovei.

Reprezentanța auto GEELY s-a deschis la Chișinău pe 12 august anul trecut și a devenit o poveste de succes, despre care biroul GEELY Global a filmat mai multe scurtmetraje în conceptul „O zi în viața unui client GEELY”.

De remarcat este faptul că primul cumpărător GEELY din Moldova a vrut să rezerve o mașină fără să cunoască prețurile, doar pentru a avea timp să aleagă gama și culoarea pe care și le-a dorit. Cînd mașinile erau deja pe drum, au început să apară cei care au vrut să facă un avans, care, după cum au spus ei înșiși, „cunosc foarte bine aceste mașini”. Totuși, cea mai puternică impresia a produs-o reacția clienților de la test drive, întrucît cumpărătorii au început să laude mașina vînzătorului. În cîteva săptămîni, salonul auto a vîndut 15 mașini chiar înainte de deschidere.

Un alt detaliu important al deschiderii salonului GEELY în Moldova a fost că la deschiderea salonului din țara noastră au fost prezentate simultan două modele GEELY – Coolray și ATLAS PRO, deși chinezii au propria strategie de a aduce GEELY pe noi piețe, iar saloanele noi, chiar și cu populații de zeci de milioane, se deschid mereu cu un singur model GEELY în salon, iar gama de modele începe să se extindă ulterior.

Cu toate acestea, grație perseverenței echipei DAAC Hermes, în negocierile cu partenerii chinezi, primii au reușit să insiste ca la deschiderea salonului din Moldova să fie prezentate două modele GEELY – Coolray și ATLAS PRO și, ca urmare, ambele părți au avut de cîștigat din această excepție. Coolray și ATLAS PRO s-au regăsit rapid pe străzile Chișinăului și pe drumurile Moldovei. Vînzările GEELY au arătat rezultate excelente, iar în decembrie a apărut un al treilea brand – Tugella. Acest model este o provocare chineză pentru piața premium, avînd în vedere prețul de 36.500 USD, garanția de 4 ani sau 150.000 de parcurs.

Așa cum promite reprezentanța GEELY, anul acesta va fi încărcat, iar pe piață moldovenească vor fi lansate cîteva dintre cele mai noi modele ale mărcii, așa că vom urmări îndeaproape ce se întîmplă în centrul auto de pe Calea Ieșilor, 14.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий