COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Proprietarii de mașini electrice își pot alege acum sunetul motorului

Proprietarii de mașini electrice vor alege nivelul zgomotului motorului mașinii pentru siguranța pietonilor și a bicicliștilor, potrivit Administrației Naționale a Siguranței Traficului Autostrăzilor (NHTSA).

NHTSA declară că producătorii vor putea în curînd să ofere proprietarilor de „mașini liniștite” cîteva opțiuni pentru nivelul zgomotului motorului. Mașinile vor genera zgomot atunci cînd va avea o viteză mai mică de 30 km/h.


Conform Administrației SUA pentru siguranța traficului rutier, mașinile electrice la viteză mică sînt prea liniștite, ceea ce este periculos pentru pietonii nevăzători și cu vedere parțială. La viteze mai mari, zgomotul motorului și rezistența la vînt fac sunetele suficient de puternice pentru a avertiza ceilalți participanți la trafic.


În Europa, introducerea semnalelor de avertizare a devenit obligatorie pentru mijloacele de transport noi fabricate după 1 iulie 2019. Anterior, la vehiculele hibride și electrice fabricate înainte de această dată, acest lucru nu era obligatoriu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load