Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Lenovo prezintă un concept unic de laptop la expoziția de la Barcelona

27 feb. 06:00   Ştiinţă şi IT
4046 0

În cadrul expoziției de tehnologie Mobile World Congress (MWC) de la Barcelona, Lenovo a prezentat un concept de laptop cu ecran transparent și o tastatură care se transformă într-un touchpad uriaș.


Lenovo nu a dezvăluit încă specificațiile complete ale laptopului său unic ThinkBook, presupunînd că, probabil, conceptul prezentat va fi diferit de versiunea produsă în serie.


Demonstrația prezentată la MWC avea un ecran microLED foarte mare, de 17,3 inchi, cu o luminozitate maximă de pînă la 1.000 de nits și rula Windows 11. De asemenea, avea o cameră web neobișnuită, poziționată de-a lungul bazei laptopului și îndreptată spre ecran și nu spre utilizator (ca de obicei), scrie Alex Perry într-un articol pentru Mashable.


Potrivit companiei, ecranul laptopului are o transmisie a luminii de 55 la sută. Privindu-l din spate, utilizatorul poate vedea jumătate din cantitatea de lumină care este vizibilă atunci cînd privește direct în ecran. În mod implicit, un astfel de ecran nu oferă nicio intimitate utilizatorului, dar producătorul susține că va fi disponibilă o funcție specială care va face ca cealaltă parte a ecranului să fie opacă, la fel ca în cazul laptopurilor obișnuite.


În afară de ecranul unic, ThinkBook are o tastatură specială. Aceasta este digitală, nu tactilă, și poate fi transformată într-un touchpad uriaș, dacă se dorește.

1
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?