Arşiţa stiri: 160
Jocurile Olimpice stiri: 132
Transnistria stiri: 1411

A fost prezentat laptopul Craob X fără porturi de conectare

6 feb. 2022,, 04:00   Ştiinţă şi IT
2314 0

Laptopul nu are USB Tyle A/C, Thunderbolt, MiniJack, slot pentru card SD și chiar port pentru încărcător.

Startup-ul Craob a prezentat un laptop neobișnuit ultra-subțire Craob X care nu are nici un port extern de conectare. Acest lucru este menționat pe site-ul companiei.

Toate porturile necesare, inclusiv U USB Tyle A/C, Thunderbolt, MiniJack, slotul pentru card SD și mufa audio universală, sînt amplasate pe o sursă de alimentare wireless externă specială care este atașată de laptop cu ajutorul unui magnet.

Ultrabook-ul, care cîntărește doar 861 de grame, este alimentat de cipul Intel Core i7-1280P, are o rezoluție 4K+ și un ecran de dimensiune 13,3 fără margini. În plus, alte caracteristici ale computerului, care este destul de puternic în comparație cu grosimea sa de 7 mm, includ până la 32 GB de memorie LPDDR 5 și memorie de stocare 2TP PCIe Gen 4 .

Computerul, care nu necesită nicio conexiune fizică cu tehnologia WiFi6E, își va satisface toate nevoile magnetic din cutia care poate sta direct în spatele capacului.


Potrivit site-ului startup-ului, Craob X va apărea în viitorul apropiat fără a fi indicate detalii despre o anumită dată a lansării și preț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав